Cycling  

Register now!
Login
download mobile appAndroid app
download mobile appMobile site
partner of
Note: this personal page is openly accessible via climbbybike.com and retrievable via search engines. Verschueren A can decide to take down this page via his myclimbbybike at all time.

Verschueren A cycling page


Add Verschueren A's page to your facebook page:
Name : Verschueren A
City : Rijkevorsel
Country : Belgium
Age :
Bike :  
Favourite cols :
Comments :

 Edit this page (Verschueren A)    Calory & fitness calculator

Climbs climbed by Verschueren A

Date climb Climb Distance Chrono Speed Power

No climbs found

Pictures by Verschueren A

image
Samen met mijn vriend Roger op de Stelvio
- Bart Verschueren - 2/10/2012
image
Samen met mijn vriend Roger op de Stelvio
- Bart Verschueren - 2/10/2012
image
Samen met mijn vriend Roger op de Stelvio
- Bart Verschueren - 2/10/2012
image

- Verschueren A - 10/23/2008

Stories

Grossglockner - Edelweissspitze, Fusch story submitted on 5/11/2010
op 20 juni 2007 is het dan zover.Ik en mijn Vrouw logeren in Kaprun, en ik heb haar kunnen overtuigen om samen de reus aan te pakken. Wij vertrekken na een goed ontbijt richting Bruck. Het is al ruim 20 gr en de vorspellingen zijn goed.Aan de maut krijgen wij van een 15 tal motorrijders een staande ovatie. Nu begint het steile, en wij zullen nog een paar uur moeten klimmen met onze MTB, geluk dat we goedlopende slicks bandjes hebben.De snelheid is niet hoger dan 5 a 6 kmu, maar genieten van de omgeving.Na een 4 tal stops komen wij rond 13u op de Fuschertörl 2423m waar het 20 gr is. Adembenement mooi! Een uur zitten genieten van de vergezichten, en van de prestatie van mijn Vrouw, want ik heb die dag nog 3 andere fietsers zien paseren, maar die waren niet boven de 50.Wij hebben dan maar besloten om rustig naar beneden te bollen en in Fusch nog wat na te genieten bij een frisse pint. Bij mooi weer is het een van de mooiste beklimmingen die ik ken.
publicatie bekijken
Hirschbichalm , Zell am Ziller story submitted on 10/23/2008
Als U eens echt wil klimmen is dit een aanrader.Samen met mijn Vrouw beklommen met de MTB.Een muur van 10 km.Voor de liefhebbers van Mont Ventoux: Verleg Uw grenzen!!En u kunt op een afstand van 20km in 4 dorpen telkens een andere route de berg beklimmen, de ene nog zwaarder dan de andere.
publicatie bekijken
Passo dello Stelvio, Prato story submitted on 2/10/2012
5u 10 juni 2011. Vertrek met mijn beste vriend Roger naar Schlanders om de Stelvio te bedwingen.Wij hebben besloten om dit met onze MTB te doen, goedlopende bandjes er op en dan moet het lukken. Zaterdag een toerke losrijden naar de zonneberg!!Een aanrader voor wie deze niet kent!! Zondag morgen stralend weer en wij vertrekken richting Prad.Rustig beginnen en niet boven 150 hartslag,ik moet mijn vriend geregeld laten rijden. Die dag is hij een stuk beter dan ik. Maar onze afspraak was samen de Stelvio op, en hij neemt mij op sleep. Geweldige genieten van de natuur, en tevens afzien om er tempo in te houden. In begin van de klim hunker je naar een bocht om af te tellen en net dan liggen ze ver uit elkaar, en daar is het wel zeer stijl, al lijkt het misschien niet zo.Eens de boomgrens voorbij zie je de volgende bocht voor u, en dat motiveert.Boven is het 4 gr met het zonnetje.De rugzak open en al de kleren die we bij hebben aandoen. Wij dalen naar Santa Maria Bruuu Koud.Een paar km onverhard maar adembenemend.samengevat is de Stelvio een klim die zijn eisen stelt.Een goede conditie is er een van.
publicatie bekijken

Tours cycled


Date tour Tour Distance Chrono Speed Power Download
No tours found

© climbbybike™ All rights reserved 2005 -